2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Breda

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Breda

Afvoer ontstoppen Breda? Heeft u een verstopping in uw afvoer en kunt u deze zelf niet oplossen? Riool Ontstoppen Breda staat tot uw dienst. Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om soortgelijke problemen op te lossen. Het is voor velen echter onduidelijk wat wél en wat niet werkt.

Op deze pagina staan diverse manieren waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 076 204 23 80 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Breda staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Breda

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Dan bent u bij afvoer ontstoppen Breda aan het juiste adres! Wij kunnen je helpen met elke verstopping.

De vakmannen van afvoer ontstoppen Breda helpen u graag met alle problemen in en rondom de afvoer. Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende oplossing.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, voorzien wij u ook van een vrijblijvend advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Breda staat voor u klaar. Neem snel contact met ons op via 076 204 23 80 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters kunnen in de meeste gevallen vandaag nog uw verstopping verhelpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Hoort u een borrelend geluid uit de afvoer of loopt het water simpelweg niet meer goed door? Dan is de kans heel groot dat u te maken heeft met een heftige verstopping. We raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een collega van Riool Ontstoppen Breda.

Komt het water uit de afvoer omhoog en zorgt dit voor een overstroming? Wacht dan niet en neem direct op met Afvoer Ontstoppen Breda. Dit kan via 076 204 23 80. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Afvoerfilter schoonmaken

Wanneer de afvoer verstopping zich bevindt in de afvoer van een elektrisch apparaat als een vaatwasser of wasmachine, komt dit vaak door een ophoping in de filter van de afvoer. Wij raden u aan om deze filters te controleren.

Dit is erg eenvoudig. U verwijdert de filter en reinigt deze in een warme sop. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat.

Is het probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Breda via 076 204 23 80.

Sifon controleren

Bij verstopping in de afvoer zien we ook vaak dat de oorzaak ligt in de sifon. Dit is de zwanenhals in de afvoer die fungeert als stankafsluiter.

Denkt u dat de afvoer verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u deze eenvoudig ontstoppen. Verwijder eerst de sifon. In veel gevallen is deze eenvoudig los te draaien. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Is de sifon weer goed schoon? Maak deze dan goed droog en zet hem terug op de afvoer.  Hopelijk is het probleem nu opgelost! Is dit niet het geval? Schakel dan de hulp in van een professionele loodgieter op 076 204 23 80.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Is de afvoer verstopping in de afvoer nog niet verholpen? Probeer uw afvoer dan te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier, waarmee u geen schade aanricht aan uw verstopte afvoer.

Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout (baking soda) bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopt afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Voor een sterker effect raden we u aan de zuiveringszout is aan te mengen met azijn. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw afvoer ontstoppen.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een manier om een afvoerverstopping los te laten komen, is door het gebruik van de welbekende plopper.

Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt vaak zeer effectief wanneer uw afvoer verstopt is.

Bel met Afvoer Ontstoppen Breda om uw situatie te bespreken 076 204 23 80.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectief middel om uw riool te ontstoppen is een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe doet u dit? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer tot u de verstopping heeft bereikt. Zet hierbij niet teveel kracht, om schade aan uw afvoer te voorkomen.

Wanneer u de verstopping heeft bereikt, moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Op deze manier probeert u de verstopping los te maken van de afvoerwand.

Wil het niet lukken om uw afvoer te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met onze rioolspecialisten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Om de levensduur van uw riool en afvoer zo lang mogelijk te houden, is het van belang dat u uw riool en afvoer in goede staat houdt. Gooi daarom geen olie of frituurvet in een afvoer.

Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat u geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt. Deze kunnen vast blijven zitten en ophopen tot een verstopping.

In veel gevallen ontstaan verstoppingen geleidelijker wijs. Daarom raden wij het aan uw riool en afvoer eens in de zoveel tijd na te kijken.

Wij kunnen onder andere met speciale apparatuur de staat van uw afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Bent u op zoek naar een Ontstoppingsdienst in Breda? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Breda via 076 204 23 80.

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer een afvoer verstopt is, kan dit veel problemen en ongemakken met zich meebrengen. U wilt dat dit natuurlijk zo snel mogelijk wordt opgelost.

Daarom raden we u aan om een ervaren rioolspecialist van Riool Ontstoppingsdienst Breda in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

Elke afvoer verstopping is anders. De prijs die wij in rekening brengen is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Riool Ontstoppen Breda staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Breda via 076 204 23 80. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Breda helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Breda? Riool Ontstoppen Breda staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Breda.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Breda? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Breda!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Breda

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Breda?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Breda via 076 204 23 80. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 076 204 23 80

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Breda?

De prijzen van Riool Ontstoppen Breda zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €103 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €31 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 2 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Breda komt dit tegen een gereduceerd tarief voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Breda?

Ontstoppingsdienst Breda ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Breda verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Breda helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Breda bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Breda inschakelen? Neem gerust contact op via 076 204 23 80.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Breda en omstreken. Waar u ook woont in Breda, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Noord, Oost, Zuid, West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek of Teteringen. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 076 204 23 80 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Breda zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Breda op 076 204 23 80.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Breda? Neem gerust contact op via 076 204 23 80.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Breda op 076 204 23 80.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

103

NA STARTTARIEF

31

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Breda was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

BH & BC Breda

Riool Ontstoppen Breda is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst. 

Dennis

Pathé Breda

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Breda.

Esther

Isala Breda

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Breda is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button